Projekt Elladcykel er sat igang herhjemme

Lige som så mange andre familier, så vil vi gerne investere i en elladcykel, da det vil gøre vores hverdag meget lettere. Men hvilken en skal vi så vælge? Market er efterhånden blevet så stort, at det kan være svært at overskue hvilken en som vil være bedst for os. Jeg har derfor brugt lang tid på nette for at finde ud af hvilken en som vil kunne leve op til vores forventninger.

Vi har nogle krav til hvad den skal have af udstyr og hvor bred den skal være og så skal prisen selvfølgelig også være med.

De krav vi havde var:

  • Den skal køre langt på batteriet.
  • Den skal kunne komme ind i vores cykelskur. Så den skal kunne komme ind igennem en dør på 90 cm.
  • Der skalvære hynder og stole til tvillingerne.
  • Den skal have en kaleche og soltag.
  • Der skal være en god serviceaftale til eftersyn.
  • Ekstra batteri.
  • En stærk kædelås.

Det lyder ikke af meget, når man ser det her, men prisen også skal være med, ja så løber det hurtigt op.

En dag inde i København så jeg så en dame med sin dreng, som havde en Babboe cykel og jeg begyndte selvfølgelig at spørge ind til den, da jeg ikke havde set eller hørt om mærket før. Hun snakkede kun varmt om den og samme aften gik jeg igang med at læse om den og jeg blev med det samme forelsket i den og tænkte det er helt sikkert det mærke vi skal have. Dem som sælger denne cykel er familyrider.dk og her kan man få alt hvad vi har på vores liste. Hvilket er fantastisk og så er prisen også til at betale.

De informationer jeg skriver her, kan du også læse om inde på deres hjemmeside!

Jeg sad og kiggede inde på deres hjemmeside og vi blev enig om at det skulle være en Babboe E-classic QWIC. Den Dobbeltbundede aluminiumsfælge og ekstra kraftige eger, den har 7 gear, den har plads til 4 børn, hvor alle børn kan blive spændt fast. Motoeren er på 250W og batteriet er et 6V Lithium-Ion Polymer og man kan købe ca. 45-50 km. pr. opladning af batteriet, alt efter last, dæktryk, vejr, vind, vejbane og kørestil. Og jeg køre selvfølgelig godt 😉

Man kan køre i 6 forskellige niveauer, alt fra langsomt til meget hurtigt og man kan se hvilke niveauer, man køre i på et meget brugervenligt display.
Familyrider.dk babboe vier5.dk

(Billede lånt fra familyrider.dk)

Når man køber cykel igennem familyrider.dk så er man så heldig at der medfølger en rummelig kaleche, et regndækken til kassen, et display,  2 x forlygter og 1 x baglygte som er indbygget i batteriet. Der er 4 x y-seler og en fastmonteret lås.

Det er lige før at man ikke behøver at købe meget mere, men da vores tvillinger kun er 9 måneder, skal de sidde i en lift, som de skal sidde i til de er 18 måneder og så skal vi have nogle hynder, så Damian også har noget at sidde på, så han ikke skal sidde på en bænk. Jeg ville i hvert fald, få ondt i min numse, hvis jeg skulle det. Her kan man købe forskellige slags og i forskellige prisklasser.

Vi har også valgt at vi skal have en ekstra lås og et soltag her til sommer, for det vil være alt for varmt at sidde inde under kalechen. Vi skal også have et ekstra batteri, da jeg kommer til at skulle køre på arbejde, og alle de steder som jeg nu skal hen. Jeg har nogle veninder som bor langt væk fra mig og min mormor bor lidt ude fra Roskilde. Men ved at jeg har to batterier, skal jeg også bruge dem begge to. For de kan ikke bare ligge uden at blive brugt. For de har lidt samme funktion som batteriet på en bærbar. Så man skal virkelig gøre op med sig selv om det er nødvendigt med 2 batterier og det er det her i vores tilfælde.

Efter jeg havde siddet og læst inde på deres hjemmeside, så ville jeg lige ringe til dem for at få en snak om cyklen, for jeg ville gerne være sikker på at jeg havde fået det hele med som jeg ville og om jeg kunne få lidt flere informationer, som jeg måske ikke havde fået igennem deres hjemmeside. Efter at have snakket med Jon, som var ham der tog telefonen, fik jeg virkelig bare en fantastisk service. Han er typen som IKKE prøver at presse flere ting ned over en, tvært imod, så ville han sikre sig at jeg overhoved fik brug for to batterier og det var her at han fortalte mig om at de ikke bare kan ligge på hylden, men at de skal bruges. Det var helt fantastisk at tale med en sælger som ikke kun tænkte på salg, men om ens behov overhoved var til det. Efter jeg har talt med ham, fik jeg købt cyklen og venter nu bare på at modtage den i næste uge.

Vi har cykelhjelme til vores 3 drenge, nu skal vi bare ud og have cykelhjelme til os voksne, og så må vi se om vi kan få Ricky til at have en på når vi er ude og cykle sammen. Tror at jeg kommer til at skulle have lidt hjælp fra vores store dreng Damian, med den overtagelse.

Nu glæder jeg mig bare vildt meget til at modtage vores nye cykel og til at komme ud og køre sammen med min familie.

 

Dette indlæg er ikke sponsoret! 

Skriv et svar