Derfor har jeg valgt en personlig træner!

Jeg er en af dem som har valgt at bruge penge på en personlig træner og det har jeg af den grund at jeg godt kan lide at jeg ikke behøver at skulle tænke over hvad jeg skal træne, når jeg er afsted. Jeg skal blot møde op og så har min træner helt styr på hvad jeg skal træne og hvilke øvelser. Han viser mig også hvordan jeg skal lave øvelserne og sikre sig at jeg ikke laver dem forkert. Det er med til at gøre at jeg kan koble af og bare følge hvad han har planlagt for mig. Jeg træner med ham 1 til 2 gange om ugen af en time af gangen. Så løber jeg også ved siden af, når jeg altså kommer ud af døren. Jeg har også lige fået et par rulleskøjter, så de skal også benyttes som en del af min træning.

Men hvordan fandt jeg frem til den person som skulle være min træner? Ja, for mig var det rigtig nemt og jeg var ikke to  sekunder i tvivl. Jeg har nemlig kendt ham i mange år og var sikker på at han vil kunne leve op til mine forventninger. Han hedder Caspar og du kan finde hans Instagram her eller på hans facebookside.

Caspar er helt fantastisk person. Han er smilende og glad og meget professionel. Han laver et program som passer til dig og dine mål, han udarbejder en kostplan til dig, som resten af din familie også kan spise uden problemer, så du ikke skal tænke på at der skal laves to forskellige retter mad hver dag. Der er end da gjort sådan at jeg har en dag om ugen hvor jeg må spise lige det jeg vil og det er jo helt fantastisk, så går jeg ikke helt død i at spise sundt. Hans madplan er også lavet sådan at alt det jeg skal spise, kan købes i alle supermarkeder. Så jeg behøver ikke skulle købe en masse ting som jeg ikke kender til og skal til at lære omkring dette.

En af de ting Caspar også holde øje med er ens vægt. Han vejer mig en gang om måneden og hold nu op, det er ikke altid lige sjovt. Men det skal jo gøres, så jeg ikke skal gøre det derhjemme. For jeg tager på i muskler og taber mig i fedt. Eller det vil sige, det er meningen at jeg skal gøre det. Jeg står på en vægt som måler hvor meget fedt, væske og muskelmasse jeg har. Så hvis jeg vejer mig derhjemme på en vægt som ikke kan de her ting, vil jeg ikke vide hvad det er jeg har taget på i vægt og det giver mig også en ro, at jeg ved at jeg ikke behøver at veje mig, for det bliver gjort den ene gang om måneden. 

Jeg glæder mig allerede til at jeg skal træne med Caspar igen.

Skriv et svar