Sådan gik det hos lægen

Jeg skulle til lægen for at få en lægeerklæring på at jeg var syg til min arbejdsplads. Hvilket er helt normalt, så det har jeg det faktisk helt fint med. Men hvordan var det at sidde hos lægen og så fortælle hvordan man har det. Jeg ved jo hvad min psykolog anbefaler mig med, hvornår jeg måske vil kunne være klar til at starte stille op på arbejde igen. Men er min læge enig i det?

Jeg kunne i hvert fald mærke dagen før at jeg fik en knude i min mave og havde svært ved at slippe tanken omkring at jeg skulle afsted. Så min nat gik selvfølgelig med alt for mange tanker og stort set ingen søvn. Jeg har heldigvis en fantastisk læge som er virkelig behagelig at være inde hos og som altid har taget mig seriøst. Han var slet ikke i tvivl om at jeg skulle sygemeldes, men hvad jeg ikke havde regnet med var at jeg lå imellem at have stress og en depression. Det var noget at et chok at få, men hvad jeg har fundet ud af, at det faktisk er ret normalt. Men det tog mig lige noget tid at få accepteret det, men det har jeg gjort nu.

Min læge vil løbene følge mig, ved siden af alt det andet jeg skal gå til nu, med kommunen, psykologen, møder på arbejdet og så er der alt det hverdagen som jeg også skal forholde mig til.  Men jeg prøver at være positiv og er sikker på at jeg nok skal komme ud på den anden side.

 

Skriv et svar