Sådan ser min dag ud…

Jeg har brug for at dele med jer om hvordan mine dage kan se ud herhjemme, nu når jeg er ramt af stress/depression. For der kan været meget stor forskel på hvordan dagene ser ud og hvad jeg skal. Vi har jo lige haft påskeferie og der har vi selvfølgelig haft ferie sammen alle sammen. Men hvordan har det været for mig at holde ferie med mine børn.

Jo, for første gang, har vi ikke kunne lave aktiviteter som var planlagt efter drengene, men de blev planlagt for hvad jeg kunne rumme af indtryk. Normalt ville jeg elske at have været en tur i tivoli eller i legeland med dem. Men det ville kræve alt for meget af mig. Så derfor har vi hygget os herhjemme og været ude på legepladsen. Vi har ikke været ude og lave de vilde ting, for jeg kan ikke rumme alt for mange mennesker på en gang og hvis jeg endelig er blandt mange mennesker som f.eks. ude og handle, så er mit fokus meget på det jeg skal have og ikke på at skulle hygge omkring det.

Men for at komme tilbage til hvordan min dag ser ud. Så står min kæreste op med børnene og tager sig af dem til at jeg er klar til at komme ud af sengen. Det kan nemlig godt tage imellem 30 min til 45 min. alt efter hvordan jeg har sovet om natten. Og hvis jeg kunne er jeg meget sikker på at jeg ville kunne ligge i min seng en hel dag, på de dårlige dage. Men jeg er så meget mor, at jeg hiver mig selv op. Og her skal det ikke forstås som at min kæreste ikke kan tage sig af vores børn, for det kan han bestemt godt. Han er nemlig en fantastisk far over for vores børn.

Når jeg så endelig er kommet op, så spiser vi morgenmad sammen, hvis de ikke har spist inden. Så sidder vi ellers bare og hygge i vores stue, imens børnene leger. Her ved jeg allerde hvor meget og hvor lidt overskud jeg har til at lave noget. På de gode dage, går vi på legepladsen med børnene og på de dårlige, finder min kæreste på noget at lave med drengene. Når tvillingerne Keanu og Cayden bliver puttet ind til deres middagslur, så sover jeg også der. For jeg kan ikke holde til at være vågen en hel dag og hvis jeg endelig er det, så ligger jeg i min seng inden kl. er 20:00

Men ellers laver vi noget nemt frokost som rugbrød og vi spiser også nemt aftensmad som ikke kræver det helt vilde. For det skal gerne været nemt og hurtigt. Så pasta og kødsovs, har vi fået nok af de sidste par dage.

 

Skriv et svar