God motion på rulleskøjter

Jeg har ikke stået på rulleskøjter i over 7 år. Men da min store dreng Damian går til ishockey og sæsonen er ved at slutte og først starter op igen til September, ja, så må vi træne på en anden måde. Jeg har derfor fået et par Bauer rulleskøjter og der er ikke bremser bag på som jeg har haft førhen. Så jeg er derfor startet helt forfra med at lære at stå på dem. Nu kan jeg heldigvis godt finde ud af at stå på skøjter, så det er ikke fordi jeg har svært ved at stå på dem. Men det at bremse, er en helt anden snak.

Jeg har nu været ude og stå på dem nogle gange nu og jeg synes at det er super sjovt, men også ret hårdt for ens lår og baller. Men jeg nyder at vi som familie kan tage ud og rulle sammen. Min kæreste har nemlig også et par og det har vores store dreng Damian også.

Keanu og Cayden er selvfølgelig også med ud på tur. De sidder dog i deres klapvogn, som jeg rulle med, så jeg har noget vægt at rulle med, men igen, det er jo bare en god træning for mig. Her på billedet af Keanu og Cayden er de dog ved at være trætte og vil gerne hjem. Så derfor er der ikke de store smil.

Skriv et svar