Hvordan er det at bo og arbejde i samme by?

For mig er det faktisk ret svært for mig at jeg både bor og arbejder i samme by. For at være syg med stress, er ikke noget man kan på en. For det er noget som er inden i en. Jeg har børn som jeg skal aflevere i institution og der skal også handles ind, så vi kan få mad. Jeg er så heldig at jeg har en kæreste som hjælper med de her ting, men for mig betyder det også meget at jeg kan aflevere og hente mine børn og høre hvordan deres dag har været. Det er med til at jeg kommer ud og for noget luft. Det er ingen hemmelighed at jeg elsker at handle mad ind, det er et slags frirum for mig. Bare at kunne gå for mig selv med musik i ørene og bare få købt det der nu skal købes. Så derfor er det også oftes mig som handler ind herhjemme og hermed ikke sagt at min kæreste ikke kan finde ud af det, for det kan han godt.

Men det betyder også at jeg kan møde forældrene fra institutionen jeg arbejder i, men også mine kollegaer. Jeg ved jo ikke om de vil komme hen og sige hej eller om de bare ser mig. MEN her kommer så det jeg har det sværest med! De SER mig kun i måske 5 minut, ud af hele min dag. Og hvad tænker de så når de ser mig? For det med at jeg godt ved at jeg ikke ser syg ud, udvendigt, kan godt efterlade nogle tanker hos nogle og hermed ikke sagt at jeg beskylder nogle for noget!

Jo, jeg har ikke make up på som jeg plejer. Men det gør ikke at jeg ser syg ud. Dem som ser mig ved jo ikke om jeg enten lige har ligget i min seng ind til jeg gik ud af døren eller om jeg skal hjem og sove bagefter. For jeg sover imellem 2 og 4 timer i løbet af dagen, eller det vil sige at jeg prøver på det, da jeg heller ikke sover særlig meget om natten, da jeg har tankemylder og det er bestemt ikke særlig fedt at have, for de tanker giver på ingen måde nogen mening. Så nu håber jeg at det hjælper at jeg begynder at skrive til jer herinde på min blog.

Skriv et svar