Vi har haft den i et år nu!

Jeg er vild med vores Babboe E-big. Vi kan faktisk slet ikke undvære den i vores hverdag. Vi bruger den både til at aflevere vores drenge i institution, til at handle ind med og til at køre vores store dreng til ishockey i Hvidovre 2 gange om ugen. Hvis jeg kan komme til det, så cykler jeg alle steder hen og det er lige meget hvordan vejet er. Jeg elsker at have den frihed, at jeg ikke skal vente på tog og bus. Så jeg har det nok lidt sådan, som dem der har biler har det. Jeg for bare motion ud af det. Hvilket er dejligt. Jeg glæder mig i hvert fald til at jeg skal ud på nogle flere ture med den. Nogle gange kunne det være sjovt at se hvor mange kilometer vi har kørt på den i alt, for allerede nu, er jeg ret sikker på at vi ca. har kørt mere end 400 km. på den. Så man kan roligt sige at den bliver brugt. Vi skal derfor også snart have service på den. Hvilket er ret vigtigt at man for gjort, når man bruger den så meget som vi gør.

Da, der er en højde forskel på min kæreste og jeg, så er det helt fantastisk at sædet nemt kan ændres, uden brug af værktøj. På den måde skal vi ikke sætte sadlen midt i mellem, for at vi begge kan bruge den. Vi tilpasser den bare alt efter hvem af os der skal ud og køre på den.

Jeg har købt den igennem familyrider og her for man altså den bedste service af Jon og Jonas. De sørge for at man for præcis det man har behov for og de prøver ikke på at sælge en, mere end hvad man rent faktisk har behov for og det synes jeg er helt fantastisk. De har begge hjemmesider, altså både Babboe.dk og famileyrider.dk

Du kan læse om de overvejelser vi havde inden vi købte vores cykel her

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Babboe

Skriv et svar