Derfor har jeg været væk

 

Jeg har været væk fra mig blog i noget tid nu og det har jeg været, fordi jeg er syg med en belastnings reaktion, som jeg har haft skrevet om før, men hvor lægerne først troede at det var stress. Jeg måtte vælge min blog fra, da jeg ikke havde overskuet til at skulle skrive herinde, og valgte at bruge det overskud jeg havde på mine skønne børn, da de selvfølgelig altid kommer i første række.

Men efter jeg har også fået sat den rigtige diagnoser igennem Glostrup psykiatrisk afdeling og fået diagnosen belastnings reaktion, som jeg har fået igennem mit arbejde. (Jeg kan ikke komme nærmere ind på dette grundet min tavshedspligt.) Har jeg mærkeligt nok som det kan lyde, fået noget mere ro og at jeg fejler det pga. noget fra mit arbejde og ikke har lyttet til min krop, så nu kan jeg gøre alt hvad jeg kan for at blive rask igen.

Men hvad har ændret sig, siden at jeg kan skrive nu? Jeg har skrevet det i pubktform herunder, da det giver bedst mening for mig, for at finde ud af hvad jeg skulle ændre. 🙂

  1. Jeg har gået til psykolog 5 gange, som var en fantastisk psykolog.
  2. Jeg går til stres til trivsel igennem kommunen, 1 gang om ugen.
  3. Jeg går til Mindfulness, 2 gange om ugen.
  4. Jeg giver mig selv plads til at få det bedre og har accepteret at det er okay, at jeg ikke kan nå alt i min hverdag.
  5. Jeg prøver at have en positiv tilgang til at have en belastnings reaktion, så jeg kan udvikler mig, i stedet for at den skal begrænse mig.
  6. Jeg har lavet om på de forventninger jeg har til min blog.
  7. Jeg løber ca. 3 gange om ugen, da det giver mig ro inden i, som jeg ikke troede at det kunne. Men har endelig knækket koden til hvad det kan gøre for mig.
  8. Jeg vil lave nogle nye mål for hvad jeg gerne vil i fremtiden. F.eks. vil jeg gerne løbe en halv Marathon til september.

Det er lidt hvad jeg har gjort af mig af overvejelser for at komme tilbage til min blog, som jeg faktsik er rart glad for at være. Jeg glæder mig derfor til at dele mere fra min hverdag med 3 drenge, mit liv som sygemeldt med en belastnings reaktion, hvordan jeg træner op til min halv marathon og hvad jeg ellers kan finde på at skrive om.

 

Skriv et svar